Kinna Krog, den lokala krogen.

Kinna Krogs historia startade redan 2008 då David Farhadian & Niklas Swedblom träffades för första gången.

Båda grabbarna var då liksom idag aktiva dj´s och använde sig av varandras kompetenser då de båda hade ansvar för bokning av dj´s och artister på olika klubbar. Båda två älskade nöjesbranschen men de var samtidigt överens om att många krögare gjorde fel när det kom till nöjesdelen och tyckte självklart att de kunde göra det bättre själva!

Vi kan göra detta bättre själva!

I Mars 2010 dök då möjligheten upp när verksamheten som tidigare gått under namnen Harrys & Lounge kom ut till försäljning.

På kort tid bestämde sig grabbarna att försöka förvärva verksamheten och i April 2010 blev affären klar och Kinna Krog föddes.

Under sommaren var det stenhårt arbete som gällde för att få färdigt lokaler och verksamheten i tid inför den stora premiären som gick av stapeln Torsdagen den 1 September 2010.

Man hade då ambitionen att bli både ett nöjes-Mekka men även den “lokala krogen.

Dock insåg grabbarna tidigt att de var betydligt bättre på nöje än på mat så under åren har verksamheten kommit att bli helt inriktad på nöje. Man kan idag uppleva några av landets bästa dj´s i nattklubben och ibland även liveuppträdanden.

Sedan Juni 2015 finns det även en övervåning som erbjuder en lugnare atmosfär. Här skall man kunna umgås och samtala över något gott att dricka och vissa helger toppas stämningen av den populära pianobaren. Genom ett gott samarbete men ett av Sveriges största namn på pianoartist scenen CMC Musik kan man erbjuda en pianobar med artister av absolut högsta klass!

Vi brinner för att leverera en upplevelse som skall vara något utöver det vanliga och strävar för att leverera något som är över era förväntningar!

Det behöver inte vara bonnigt bara för det är i Kinna!

Idag har vi öppet Lördagar och aftnar samt enstaka fredagar från sista helgen i Augusti till andra helgen i Juni.

Vi erbjuder kvällar för alla åldrar och har nyligen etablerat konceptet Club 30+ vilket är en kväll för lite mognare gäster!

Vi välkomnar er varmt till oss och kommer göra vårt yttersta för att ni skall bli nöjda hos oss, Varje gång!